Trouwlocatie
Slider-trouwen

Het “ja” woord geven

Bent u op zoek naar een unieke locatie om elkaar het ja-woord te geven?

De Reestkerk is uitstekend geschikt voor trouwlocatie.

Het rijksmonument ligt in de schitterende natuur van het Reestgebied, dat in elk jaargetijde zijn eigen unieke bekoring heeft. Toen de eeuwenoude kerk in 2015 haar nieuwe cultureel-maatschappelijke functie kreeg, werd het interieur geheel gerestaureerd in de kenmerkende oorspronkelijke pure stijl. Ook werden de mogelijkheden voor diverse activiteiten sterk uitgebreid met de aanbouw van de fraaie Reestkamer. Reestkerk annex bijpassende Reestkamer zijn van alle moderne gemakken voorzien en mede daardoor ook bijzonder geschikt voor het voltrekken van huwelijken of geregistreerde partnerschappen.

 

De gemeente Hardenberg geeft de mogelijkheid om voor huwelijk of geregistreerd partnerschap zelf de locatie, bijvoorbeeld de Reestkerk, te kiezen.

Aan zo’n vrije locatie zijn een aantal voorwaarden verbonden. Een vrije locatie moet voor de duur van de ceremonie worden aangewezen als “huis van de gemeente”. Als dat gedaan is, betekent het dat de locatie voldoet aan de nodige (veiligheids-)voorschriften. De Reestkerk voldoet aan al deze eisen.

U dient de aanvraag voor een vrije trouwlocatie (PDF, 107 kB) uiterlijk vier maanden voor de huwelijksdatum in te dienen. Aan het aanvragen van een keuzelocatie zijn extra kosten verbonden. Zie voor de kosten: http://www.hardenberg.nl/wonen-leven/trouwen/kosten/

Agenda

Geen evenement gevonden

Beschikbaarheid

Huwelijksstellen kunnen trouwen op een vrije locatie van maandag tot en met zaterdag op de onderstaande momenten.
De ceremonie door de trouwambtenaar duurt maximaal 45 minuten.

  • 10.00 uur
  • 12.00 uur
  • 14.00 uur
  • 16.00 uur