Stichting Vrienden van de Reestkerk

De monumentale kerk moet behouden blijven en om dat te bereiken is in het voorjaar 2010 de stichting ‘Vrienden van de Reestkerk’ in het leven geroepen. De oprichtingsakte werd getekend en de stichting heeft nu als voornaamste doel de instandhouding van de kerk. De huidige kerk is een Rijksmonument en is inmiddels grondig gerestaureerd. Het is nu aan de Stichting Vrienden van de Reestkerk om de Reestkerk te gaan exploiteren.

Klik hier om kennis te maken met het Bestuur

Geen evenement gevonden

Doneren

De Belastingdienst heeft de St. Vrienden van de Reestkerk aangewezen en geregistreerd als een culturele ANBI: een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat u als donateur gebruik kunt maken van extra belastingvoordeel.  < jaarcijfers >

Multifunctioneel gebruik

Na de grondige restauratie en de uitbreiding met de Reestkamer in 2015 is de Reestkerk  een gebouw met vele mogelijkheden. De kerk biedt ruimte aan 250 personen, de Reestkamer aan 120 personen.

• Er worden regelmatig concerten gehouden; het gebouw heeft een uitstekende akoestiek.
  • Het gebouw is zeer geschikt om een symposium te organiseren; de deelnemers aan het symposium over Het Nieuwe Ouder Worden waren zeer tevreden.
  • Ook zeer geschikt voor lezingen; we beschikken over de modernste Multi Media apparatuur. Maarten van Rossum, Bram Moerland en vele anderen gingen u voor.
  • Uitvaarten. Er is voldoende gelegenheid voor het condoleren.
  • Een unieke gelegenheid voor uw huwelijkssluiting, midden in de groene pracht van het Reestdal.
  • Een ideale plek voor kleine en grote koren.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

.