Interactief improvisatieconcert met Jan Vayne
7 september 2020,

Hij zette zijn eerste schreden op het muzikale pad in de Reestkerk. Pianovirtuoos Jan Vayne zorgt voor verrassende momenten tijdens een interactief improvisatieconcert. Als gevierd en vermaard pianist improviseert hij er zonder enige traditie lustig op los. De herfst is het moment om van die muziek, sfeer en ambiance te genieten.

Concert
Het concert vindt plaats op 17 Oktober en begint om 19:30 uur. De kerk is vanaf 19.00 open.

Kaarten
Kaarten zijn te bestellen voor €22,50 via https://www.ticketkantoor.nl/shop/janvayne

Een kopje koffie, thee en pauzedrankje is inbegrepen. In verband met de maatregelen rondom COVID-19 zijn alleen kaarten uit één huishouding en online te bestellen.

Goed om te weten:

De Reestkerk biedt plaats aan 86 zitplaatsen. Uw zitplaats wordt door onze medewerkers aangewezen. Met betrekking tot de maatregelen rondom COVID-19 volgt de Reestkerk de richtlijnen en aanwijzingen vanuit het RIVM. We instrueren op hygiëne en het gebruik van hygiënische handzeep. Indien de maatregelen wijzigen vinden er tijdig passende maatregelen plaats.