Huur

De kerkzaal is zeer geschikt voor concerten, lezingen, symposia, trouw- en rouwbijeenkomsten (met of zonder een receptie).  Er worden met zeer grote regelmaat concerten gegeven door orkesten, zangkoren en solisten. De kerk biedt ruimte aan 275 bezoekers en biedt voldoende ruimte aan grote koren. Zowel de Reestkerk als de Reestkamer zijn uitgerust met de modernste multimedia middelen. In de Reestkamer zijn moderne faciliteiten en kunnen grote groepen van elke vorm van catering worden voorzien. Afhankelijk van de vorm kunnen wij tot 250 bezoekers ontvangen.

De Reestkerk  is gebouwd aan het eind van de 19e eeuw. In 2015 is de kerk grondig gerestaureerd en is de Reestkamer bijgebouwd.  De Reestkerk staat bekend om haar uitstekende akoestiek, evenals de kwaliteit van het orgel en de concert vleugel. De Reestkerk is stijlvol gerestaureerd en door de combinatie met de Reestkamer kent  het gebouw vele mogelijkheden. De Reestkerk is gelegen in het prachtige Reestdal. Vanuit de Reestkamer heeft u een weids uitzicht over het riviertje de Reest en de omliggende weilanden en bossen. Het gebied kent vele wandel mogelijkheden. De Reestkamer heeft meer dan voldoende eigen parkeerplaatsen. Bij grote evenementen maken we gebruik van eigen verkeersregelaars.

Voor informatie, offerte en verdere mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze gastvrouwen via haar mailadres  of 06- 12814421.

DSC_0121DSC_0132Maarten van R. in de Reestk. 30 okt. 2015 dsc00026