Kinderworkshop Wondervogel maken
6 januari 2020,
12feb2020

Van 14.00 uur tot 16.00 uur

Na een succesvolle workshop Steenuiltjes maken is er woensdag 12 februari weer een leuke cursus voor kinderen in de Reestkerk in Oud Avereest.

Deze keer gaan we aan de slag met handschoenen en  glinsterende sieraden om een Wondervogel te maken. Want het voorjaar komt eraan. Erik Ester verzamelt van alles voor zijn nest. Hij komt zoveel mooie dingen tegen dat hij ze niet allemaal in zijn nest wil leggen, maar zelf wil dragen. Langzaam verandert hij in een Wondervogel. Als je één paar oude handschoenen en oude glinsterende sieraden meebrengt, dan ga je deze omtoveren tot een  prachtige wondervogel.  Doe jij ook mee? Meld je dan snel aan!

De cursus wordt gegeven door Mijnske Veldhuijzen van Mourik van Atelier de Potstal in Radewijk in samenwerking met de Vrienden van de Reestkerk en de Cultuurkoepel Vechtdal.

De cursus is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar op woensdag 12 februari van 14.00-16.00 uur.

Locatie: Reestkerk, Oud Avereest 5 te Balkbrug

Kosten zijn 3 euro p.p. inclusief materiaal en wat lekkers