Interactief improvisatieconcert met Jan Vayne
7 september 2020,
15mei2021
Koffie, thee en pauzedrankje is inbegrepen. De Reestkerk biedt plaats aan 86 zitplaatsen. In verband met de maatregelen rondom COVID-19 kunnen kaarten alleen uit één huishouding en online worden besteld.

Het geplande concert van Jan Vayne van zaterdag 17 oktober is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus uitgesteld naar zaterdag 15 mei 2021. Heeft u een kaart gekocht, dan wordt u per mail geïnformeerd over het vervolg. --- Hij zette zijn eerste schreden op het muzikale pad in de Reestkerk. Piano- en orgelvirtuoos Jan Vayne zorgt tijdens een interactief improvisatieconcert voor verrassende momenten.

Van 19:30 tot 22:00

bij De Reestkerk, Oud Avereest 5, 7707 PM Balkbrug

Er zijn 86 plaatsen beschikbaar.