Dubbelconcert, The Gift of Music
23 januari 2020,
22feb2020

Van 20.00u

Uitnodiging voor een uniek concert van 2 jonge koren. Koor Harmony Balkbrug treedt samen met Alg. mannenkoor “Midden Drenthe” op o.l.v. Bernard Slofstra uit Dedemsvaart. De Muzikale begeleiding op piano en orgel wordt verzorgd door Ronald IJmker. En de sopraan Christianne Slager verleent ook haar medewerking.
Het belooft een avond te worden met een programma, met muziek die ook bijna uitnodigt om mee te zingen als publiek. Het genre is licht klassiek en populair. O.a. zal worden gezongen Danny Boy; Harmony (Ray Connif); de speeltuin van Marco Borsato en Thank you for the music, Abba en natuurlijk, de naamgever van dit concert zingen wij “The Gift of Music” van John Rutter.
Beide concerten beginnen om 20:00 15 Februari in de Pauluskerk te Beilen en 22 februari in de Reestkerk te Balkbrug. Entree € 10,-- inclusief 1 kopje koffie/Thee

“The gift of Music.” Inlichtingen koorharmonybalkbrug@gmail.com of tel 0523 656912