De expositiecommissie van de Reestkamer doet mee met de Rabo Club Support actie!
26 september 2019,

De Rabo Bank investeert elk jaar een deel van de winst in clubs, stichtingen en verenigingen. Deze voeren dan campagne voor om veel stemmen te winnen. En dat is belangrijk, want elke stem is geld waard!  Als je lid bent van de Rabo kun je stemmen op 5 doelen.

De deelnemende organisaties kun je hier zien:  https://www.rabo-clubsupport.nl/vaart-en-vechtstreek/deelnemers

Hoe kun je meedoen:  Je kunt vanaf 27 september tot 11 oktober  stemmen op 5 doelen in de gemeente Hardenberg. Het is daarvoor wel nodig dat je lid bent. Ben je dat nog niet dan kun je dit via deze link heel eenvoudig doen;     https://www.rabo-clubsupport.nl/vaart-en-vechtstreek/lid-worden.

Tijdens de finale-avond op maandag 14 oktober wordt op feestelijke wijze de uitslag bekend gemaakt.

De expositiecommissie; wat doen wij en waar willen we het geld aan besteden: Door het organiseren van vrij toegankelijke exposities levert de expositie commissie een bijdrage aan de cultuur- en kunstbeleving in het Reestdal, voor volwassenen en kinderen. Bezoekers kunnen niet alleen kijken maar ook actief meedoen met workshops. Hiervoor zijn materialen nodig zoals o.a. inklapbare werktafels, andere benodigde materialen voor de workshops en vitrines voor het exposeren van andere kunstwerken.

Stem op de expositiecommissie van de Reestkamer!                                              Kijk op Rabobank.nl/clubsupport