Agenda overzicht

Zingen met Harten Ziel

Van 19.30u kerk open, aanvang 20.00 u tot 22.00 u

Zingen met Hart & Ziel!

De mantra avond van 21 december in de Reestkerk staat in het teken van vrede, liefde, verlangen.

We zingen o.a. de engelenmantra, de canon Amor en Om shalom salaam.

We zingen en zijn vervolgens stil tussen de liederen door. Dat geeft verbinding en verdieping.

De mantra’s zijn korte teksten op eenvoudige melodieën uit diverse religieuze en spirituele richtingen, in verschillende talen met pianobegeleiding.

Het is laagdrempelig, iedereen kan meedoen.

Ervaring met zingen is niet nodig.

Je laat je meenemen door de muziek en de zang.

Voel je welkom!

De avond duurt van 20.00 – 22.00 uur

Entree € 15 incl. koffie/thee (vooraf)

23dec2018

SKOA kerstconcert met het Huygens Consort

Van 15.00 uur, zaal open om 14.30 u.

bij Reestkerk

SKOA presenteert dit keer niet op de 3de zondag van de maand, maar vlak voor Kerstmis een prachtig sfeervol a-capella kerstprogramma verzorgt. Het Huygens Consort is een vocaal kwartet, bestaande uit Lin de Jong, sopraan, Henriette van der Laan, alt, Hans Tijssen, tenor en Andre Geerts, bas. Bijzonder aan dit KERSTCONCERT is de gevarieerde repertoirekeuze. Zo worden, in intieme setting, naast de 16de eeuwse kerstmuziek van Victoria ook traditionele Christmas Carols en Evergreens als ‘I am dreaming of a White Christmas' en ‘Follow that star' gezongen. Kom met dit hartverwarmende concert alvast heerlijk in de Kerststemming!

www.huygensmusic.nl

26dec2018

Kerst bij de Reestkerk, loop even binnen!

Van 13.30 u

Een wandeling op 2e kerstdag in het Reestdal, niet zonder een  bezoek aan de Reestkerk.

Er op uit op 2e kerstdag, lekker wandelen in het prachtige Reestdal. Goed moment om een bezoek te brengen aan de Reestkerk in Oud Avereest. Naast diensten vinden in de Reestkerk lezingen, concerten, huwelijken en anderen bijeenkomsten plaats. Een mooi moment om de kerk van binnen te bekijken. Op tweede kerstdag is de kerk ’s middags open en vrij toegankelijk. Buiten kunt u even zitten  en lekker bij het vuur iets warms drinken. Voor de kinderen zijn er knuffelkonijnen, cavia’s en schapen. Ook zijn er pony’s om een ritje op te maken. Al wandelend kunt u de Reestkerk niet missen, meerdere routes komen langs de kerk.

Wij zien u graag op 2e kerstdag in de Reestkerk in Oud Avereest. De kerk is vanaf 13.30 geopend.